Despre NIȚU LAND

Nițu Land S.R.L. a luat ființă în anul 2007 din dorința de a exploata în mod eficient și responsabil cea mai de preț resursă: pământul. Scopul principal al echipei de experți Nițu Land este acela de a adăuga valoare produselor.

Nițu Land COMPANIE AGRICOLĂ

Pământul te răsplătește dacă-l hrănești sănătos, tocmai de asta avem grijă ca semințele noastre să fie cele mai de soi. Nițu Land realizează, împreună cu Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Turda, testarea și multiplicarea semințelor de soia. Compania noastră este prezentă în domeniul semințelor de cereale și cu grâu Glosa și triticale Haiduc, sedimentând parteneriate de încredere cu Naturevo și Chemark Rom.

Suntem prezenți și în domeniul producerii de furaje pentru animale: baloți de siloz de lucernă (lucernă verde) și baloți de fân de lucernă (lucernă uscată). Ce ne face diferiți în acest segment este nu doar volumul mare de furaje pe care putem să le livrăm clienților noștri, ci și calitatea acestora. Beneficiari ai produselor Nițu Land sunt fermele de vaci de lapte și fermele zootehnice — atât cele din țară cât și cele din afara țării.

Compania noastră este prezentă și în domeniul așternuturilor de paie pentru animale și pasari, punând la dispoziția beneficiarilor baloți de baie într-o gamă vastă de dimensiuni.

Nițu Land are în portofoliul său serviciile de deszăpezire pe timp de iarnă a parcurilor industriale, dispunând de toate utilajele de intervenție pe timp de iarnă. Acest serviciu este oferit pe bază de abonament.

Contactați-ne

ico_count_1-1.png

Peste 2600 de tone de cereale recoltate

ico_count_3-1.png

Cea mai dinamica si mai mare ferma vegetala

ico_count_4-1.png

Flota cu utilaje de ultima generatie

VREM PĂMANT!

Nițu Land caută să închirieze sau să cumpere teren în jurul Brașovului, pe care să-l lucreze eficient și responsabil. Nu trebuie să fie mare, trebuie să fie lucrabil — dar de asta ne ocupăm noi.

Contactați-ne

Partenerii nostri

O parte din partenerii nostri

parteneri-nituland_0003_Layer-0.jpg
parteneri-nituland_0001_Naturevo.jpg
parteneri-nituland_0000_trans-cat.jpg
parteneri-nituland_0002_Chemark-Rom.jpg

Contactați-ne

Folosiți formularul de mai jos pentru a solicita informații suplimentare.